Nokia Maps

Nokia Maps Beta 5 3.0

Nokia's eigen kaartendienst

Uitmuntend
8

Nokia Maps betreft een ambitieus (kaarten)plan van de telefoonmaker. Deze gratis dienst concurreert met Google Maps en dat is nogal wat. Toch zien wij natuurlijk graag meer programma's verschijnen op het gebied van telefoon-navigatie, vooral als de software gratis is!

De kwaliteit van de kaarten in Nokia Maps is vrij goed. De kaarten zijn gedetailleerd en in te stellen naar eigen wens. Omdat de meeste kaarten in 3D beschikbaar zijn, is stap-voor-stap-navigatie zeer goed mogelijk. Ook zijn voor meer dan 300 steden driedimensionale modellen van gebouwen beschikbaar.

Navigeren met Nokia Maps is onder andere mogelijk per auto, trein of te voet. Leuke aanvullingen voor looproutes betreffen kortere wegen door parken. Autorijders hebben weer meer baat bij het zien van maximale snelheden en de uitvoerige 'live' verkeersinformatie. Nokia Maps is uit te breiden met kaarten die je downloadt via Nokia's Ovi Suite.

Heb je een Nokia (Symbian) telefoon, dan is Nokia Maps wellicht de meest logische keuze voor navigatie met je toestel. Het is niet alleen een logische keuze: de software werkt prima en accuraat, op een groot aantal telefoons.

Meeste downloads Kaarten & GPS voor Symbian

Meer
Nokia Maps

Download

Nokia Maps Beta 5 3.0

Beoordelingen about Nokia Maps